HTML

Gondolkodom

Friss topikok

Címkék

Archívum

2005.01.03. 15:14 | troller. | Szólj hozzá!

"Amit nem érdemes csinálni, nem érdemes jól csinálni."

/Maslow, Abraham (1908-1970), amerikai pszichológus/

Vagyis nem kell beragadni abba, amiben vagy! Ha nem jó, változtass! Legyen bátorságod változtatni: meghozni kockázatos döntéseket, akkor, ha képesnek érzed magad arra, hogy gyorsan tanulj meg új dolgokat, olyan új dolgokat, amelyek az új célod felé röpítenek. Képes vagy tanulni a hibáidból!

"A munka és a játék közötti különbség csupán hozzáállás kérdése. Amit élvezettel csinálunk, azt játéknak tekintjük. Amit muszájból csinálnunk, azt munkának tartjuk."

/Wheeler, Elmer kortárs amerikai szerző/

Válassz olyan tevékenységet magadnak az életben, amit szenvedélyesen tudsz csinálni. Csak így lehetsz sikeres. Mert sikeres akarsz lenni!

"Mindenki azon igyekszik, hogy saját érdekeivel összhangban cselekedjék - és a legtöbben (gyakran tévesen, de sosem kételkedve) azt hiszik, ismerik az érdekeiket."

/Wallek, Lee kortárs amerikai szerző/

Ha kitűzted a célt, akkor érdekeket keltesz életre. Az érdekeidet csak akkor van esélyed ismerni, ha ismered a célt! Fogalamazd hát meg a lehető legpontosabban! Jól nézünk ki, ha még célokat sem mersz kitűzni!

A bejegyzés trackback címe:

https://goodluckmrgorsky.blog.hu/api/trackback/id/tr905550606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása